Een flank steak met de veelbelovende naam De Toekomst, gegarneerd met Bearnaise zonder eidooier, uien, tomatensalsa en truffel. Een lust voor het oog en een smaaksensatie in de mond, en dan de verrassing: dit gerecht op de kaart van Kasteel Kerckebosch is helemaal veganistisch.
Netwerkorganisatie Samen voor Zeist organiseerde in juni 2021 een ‘prokkelstagedag’. Dat is een stage van één dag voor iemand met een beperking. Desirée (37) en Sharon (29) mochten een dag meewerken in Oud London. Dat beviel zo goed dat ze nu een vaste plek hebben.
Op zondag 28 november start Antropia met een maandelijkse cultuurdiner, met de opera Offenbach: Hoffmanns Vertellingen. Het concept van de culturele zondag: samen de voorstelling kijken en gezellig aan lange tafels eten met een speciaal culinair thema.Lees meer...
Zondag 26 mei ging om 12 uur ’s middags de vijfde editie van 24H Chefs van start op Kasteel Kerckebosch in Zeist. Even na 12 uur maandagmidag werd een record opbrengst van € 195.000 bekend gemaakt.Lees meer...
De beste chefkoks van Nederland komen naar Kasteel Kerckebosch voor 24H Chefs. Dat is een culinair avontuur van 24 uur lang voor een goed doel: het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. ,,Wij zijn ongelooflijk trots...Lees meer...
Let op: Hier volgt een mening
De onder diverse prijzen bedolven wijk Kerckebosch Zeist is een pronkjuweel en toonbeeld van duurzaamheid. Het verhaal van de wijk was perfect en op de tekentafel compleet. Maar waar is de horeca, vraagt Arend zich af.
Eigenaar Hugo van Kolfschoten van De Pyramide van Austerlitz weet nog niet goed wat hij van deze zomer moet vinden. De verhalen over de wolf in de bossen in zijn omgeving hebben de klandizie geen goed gedaan...Lees meer...
Hotelketen Fletcher Hotels neemt het historische hotel-restaurant Oud Londen over. Ook gaat de keten de exploitatie van Slot Zeist en het Grand Café Zeister Bosrust overnemen. Een gesprek met Nico Bakker van de Oud London Horeca Groep.Lees meer...
Afgelopen week vierde eetcafé Ouwekamp het vijfjarig jubileum. Deze mijlpaal is extra bijzonder omdat drie voorgaande horecaondernemingen in hetzelfde pand failliet gingen. Nu wordt het café gesteund door de gemeenschap en heeft geen winstoogmerk.Lees meer...