Zeist is dit jaar 10 jaar Fair Trade Gemeente. Dat wordt gevierd met een Fair Trade Markt op zater­dag 21 mei van 10:00 tot 16:00 uur, vóór het gemeentehuis op het Rond. Twaalf duurzame organisaties nemen deel aan de markt.Lees meer... 

Wat heeft een klavierspeler te zoeken op het Internationaal Liedfestival in Zeist, dat vrij­dag 13 mei begint? Liedpianist (noem hem geen begeleider) Eijsackers (55) geeft vanaf vrij­dag concerten en masterclas­ses op het Internationaal Liedfestival Zeist.

De Zeister cabaretier en singer-songwriter Dorine Wiersma staat op zater­dag 28 mei en zon­dag 29 mei in het Torenlaan Theater met haar nieuwe show ‘Vlieg op!’. In ‘Vlieg op!’ houdt Dorine zich niet meer in en zingt ze al­leen nog maar wat ze denkt!

Naar het boek "Mijn ware Verhaal" van Karin Bloemen speelt Lis­se Knaapen op indrukwekkende wijze haar solovoorstel­ling ‘In het licht’ over sexueel misbruik. 25 mei in Figi. Mis het niet!Lees meer... 

Je hebt een liedje en je hebt een lied. In het geval van ‘Heel Hol­land zingt Hazes’ gaat over een liedje, een heleboel zelfs. Gaat het over ‘Heel Zeist zoemt Schubert’ dan is er sprake van een lied, een festival zelfs dat dit jaar toe is aan de zesde editie.

Boekhandel Kramer & van Doorn heeft in mei twee bijzondere auteurs te gast in haar winkel. Op dins­dag 17 mei gaat Sandra van Doorn in gesprek met Jan­neke Siebelink en dins­dagavond 31 mei is er in samenwerking met Literair Zeist een avond met Lisa Weeda.

Deze week in Zeist met herdenken op 4 mei, feestvieren op 5 mei en op zater­dag 7 mei een bezoek van ‘Keep them Rol­ling’ aan het gemeentehuis. Bekijk hier het hele program­ma.Lees meer... 

Spring jij op zon­dag 25 september op je zadel om te trap­pen voor jouw hart én dat van een ander tijdens de eerste editie van CYCLE NL? Een eendaags fietsevenement vanaf vliegbasis Soesterberg waarbij je geld inzamelt voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Lionsclubs verkopen de zater­dag voor Moeder­dag asperges om geld op te halen voor een goed doel. Op 7 mei staat Lionsclub Zeist met een marktkraam op de Voorheuvel om asperges te verkopen. Het Zeister goede doel is Abrona.

No Internet Connection