'Winter Wonderland Zeist 2023 afgelast.' Dat meldt de organisatie: 'Het organisatieteam van Winterwonderland betreurt ten zeerste dat Winter Wonderland Zeist en de Kerstmarkten in 2023 niet zullen plaatsvinden, maar dit is niet het einde van Winter Wonderland'.

Winter Wonderland Zeist 2023 afgelast
 
Het organisatieteam van Winterwonderland betreurt ten zeerste dat Winter Wonderland Zeist en de Kerstmarkten in 2023 niet zullen plaatsvinden.
Ondanks onze zeer intensieve inspanningen is het niet gelukt om alle benodigde vereisten en nodige infrastructuur op tijd te realiseren.
Winter Wonderland Zeist, een jaarlijks terugkerend evenement waar duizenden mensen naar uitkijken, is altijd een bron van vreugde en gemeenschapsgeest geweest.
We begrijpen de teleurstelling die dit nieuws met zich meebrengt voor onze toegewijde bezoekers, leveranciers, scholen en partners.
Desondanks willen we iedereen verzekeren dat dit niet het einde is van Winter Wonderland Zeist.
Ons team zal komende tijd juist heel hard werken om volgend jaar sterker dan ooit terug te komen en een evenement te bieden dat aan de verwachtingen van onze gemeenschap voldoet.
Samen met onze gewaardeerde partner de gemeente Zeist zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Winterwonderland Zeist 2024 een onvergetelijke ervaring wordt.
We willen onze sponsors, deelnemende bedrijven, lokale ondernemers en vooral de gemeenschap bedanken voor hun voortdurende steun.
Samen kunnen we een winterwonderland creëren dat de magie van de feestdagen in 2024 terug naar Zeist brengt.
 
Tot volgend jaar Winter Wonderland Zeist!