Slot Zeist zal dit jaar van 2 tot en met 3 december voor de tiende keer omgetoverd worden tot het Slot van Sinterklaas. Vanwege het jubileum kunnen bezoekers ook het Grote Pietenpark bezoeken met diverse attracties zijn en is acteur Paul van Gorcum. 

Meer informatie is te vinden op de site van Slot van Sinterklaas.

Slot van Sinterklaas

Eindelijk na 2 jaar wachten is het weer zover. Het slot van Sinterklaas is weer terug van weggeweest! Al ruim 10 jaar een begrip in Nederland. Een betoverend evenement dat jong en oud meeneemt in een wereld vol verbazing, verhalen en bijzondere ontmoetingen. Kinderen en hun (groot)ouders kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze het imposante slot van de goedheiligman betreden. Overal waar je kijkt, is het Sinterklaas en zijn er vele verrassingen in de kamers van het Slot te ontdekken. Het Slot van Sinterklaas is gevuld met sfeer, warmte, ouderwetse gezelligheid en vrolijke deuntjes, terwijl het personeel van Sinterklaas en de Vrolijke Pieten iedereen vermaken en het liefst met een brede glimlach en rode koontjes laten vertrekken. Alles tot in het grootste detail gerealiseerd. Professioneel, kwaliteit en kindvriendelijk!

Zaterdag 2 en zondag 3 december stelt Sinterklaas de poorten open van het Slot van Sinterklaas.

Voor de 10de editie 2023 zijn nieuwe kaarten beschikbaar.
Deze tickets zijn ook geldig voor het Grote PietenPark en Slottuintheater.

 

Het Grote Pietenpark en Slottuintheater

Wegens succes en op veler verzoek, beleef het Slot van Sinterklaas op het Sint&PieterPlein! 

Ga zelf op ontdekkingstocht in het betoverende SlotTuinTheater en het gezellige Grote PietenPark! Geniet van nostalgische Zweef-Molen, theatervoorstelling van de Pietenclub, stokpaardraces, heerlijke poffertjes en unieke Sinterklaaslekkernijen. Dans in de silent pietendisco, luister naar de Madrileense Schoorsteenvegers Dakkapel en ontmoet de Oude Spaanse waarzegster in haar speciale theekoepeltje. Borstel, aai, voer Half-zo-Snel, Bijna-zo-Snel, Minstens-zo-Snel en Super-zo-Snel, en droom weg met speciale manegepaarden op de Slotweide. Mis ook de feestelijke ervaring op het Sint&Pietenplein niet!