Op zaterdag 31 augustus vindt het Zeister Mosselfestival 2024 plaats. In het centrum van Zeist kunnen bezoekers genieten van heerlijke mosselen, onder het genot van een drankje en live muziek. De toegang is gratis.Lees meer...
Na de verwoestende brand wordt Restaurant Bell’s opnieuw getroffen: ditmaal zijn er spullen van het terras gestolen. Onder meer tafels en stoelen zijn verdwenen. Op social media spreken velen hun ongeloof uit over het misdrijf.Lees meer...
‘De brand in de kelder is veroorzaakt door kortsluiting aan een computer,’ zegt eigenaar Dennis Bellwinkel. Hij is op de hoogte van de hulpactie van zijn horeca-collega’s. ‘Ontzettend fijn om zo de collegialiteit te voelen.’ Een interview van Geertjan Bossinga.Lees meer...
In de nacht van zondag op maandag moest de brandweer met groot materiaal uitrukken voor een grote brand in de kelder van Restaurant Bell's aan de Slotlaan. De schade is enorm. Horeca Zeist is een hulpactie gestart. Lees verder hoe je kunt helpenLees meer...
Wie over het terras langs Restaurant Bell’s op de hoek van de Slotlaan loopt zal ze zien staan: kleine blauwe bordjes op de tafeltjes met de boodschap ‘Rookvrij’. Op het grootste gedeelte van het terras mag niet meer gerookt worden.Lees meer...
Bij schoonmaakwerkzaamheden aan het oude pand van restaurant Lin Fa, is de naam ‘René’ op de pui tevoorschijn gekomen. René was een restaurant van de heer N.A. de Koogel rond de jaren 60 en 70. Het restaurant maakte uiteindelijk plaats voor restaurant Lin Fa.Lees meer...
Na veel commotie gaat het Koningsdagfeest bij eetcafé Pandarve in Zeist, in afgeslankte vorm, dan toch door. Door strengere eisen vanuit de gemeente leek het feest lange tijd niet door te kunnen gaan. Vorig jaar waren er 2000 mensen aanwezig.Lees meer...
Taste, Blink en De Colonel trakteren op Koningsdag: vanaf 10.00 uur krijgen de eerste 50 bezoekers van het horecaplein een gratis oranje tompouce. Iets later, om 12.00 uur, trakteert Jason Bouwman bezoekers op live muziek.Lees meer...
De verbouwing is achter de rug, de nieuwe kaart is klaar, het personeel is ingewerkt en de kinderziekten zijn eruit. Het restaurant van De Colonel is klaar en gaat open op zaterdag 13 april. Kijk verder voor de menukaart.Lees meer...