Op zater­dag 31 augustus vindt het Zeister Mos­selfestival 2024 plaats. In het centrum van Zeist kun­nen bezoekers genieten van heerlijke mos­selen, onder het genot van een drankje en live muziek. De toegang is gratis.Lees meer... 

Na de verwoestende brand wordt Restaurant Bel­l’s opnieuw getrof­fen: ditmaal zijn er spul­len van het ter­ras gestolen. Onder meer tafels en stoelen zijn verdwenen. Op social media spreken velen hun ongeloof uit over het misdrijf.Lees meer... 

‘De brand in de kelder is veroorzaakt door kortsluiting aan een computer,’ zegt eigenaar Den­nis Bel­lwinkel. Hij is op de hoogte van de hulpactie van zijn horeca-col­lega’s. ‘Ontzettend fijn om zo de col­legialiteit te voelen.’ Een interview van Geertjan Bos­singa.Lees meer... 

In de nacht van zon­dag op maan­dag moest de brandweer met groot materiaal uitrukken voor een grote brand in de kelder van Restaurant Bel­l's aan de Slotlaan. De schade is enorm. Horeca Zeist is een hulpactie gestart. Lees verder hoe je kunt helpenLees meer... 

Wie over het ter­ras langs Restaurant Bel­l’s op de hoek van de Slotlaan loopt zal ze zien staan: kleine blauwe bordjes op de tafeltjes met de boodschap ‘Rookvrij’. Op het grootste gedeelte van het ter­ras mag niet meer gerookt worden.Lees meer... 

Bij schoonmaakwerkzaamheden aan het oude pand van restaurant Lin Fa, is de naam ‘René’ op de pui tevoorschijn gekomen. René was een restaurant van de heer N.A. de Koogel rond de jaren 60 en 70. Het restaurant maakte uiteindelijk plaats voor restaurant Lin Fa.Lees meer... 

Na veel com­motie gaat het Koningsdagfeest bij eetcafé Pandarve in Zeist, in afgeslankte vorm, dan toch door. Door strengere eisen vanuit de gemeente leek het feest lange tijd niet door te kun­nen gaan. Vorig jaar waren er 2000 mensen aanwezig.Lees meer... 

Taste, Blink en De Colonel trakteren op Koningsdag: vanaf 10.00 uur krijgen de eerste 50 bezoekers van het horecaplein een gratis oranje tompouce. Iets later, om 12.00 uur, trakteert Jason Bouwman bezoekers op live muziek.Lees meer... 

De verbouwing is achter de rug, de nieuwe kaart is klaar, het personeel is ingewerkt en de kinderziekten zijn eruit. Het restaurant van De Colonel is klaar en gaat open op zater­dag 13 april. Kijk verder voor de menukaart.Lees meer... 

No Internet Connection