'Je denkt misschien dat ik me in Monaco bevind, maar ik ben gewoon in Nederland en wel in Zeist. Dit is Hotel Restaurant Oud London en jouw nieuwe werkplek'. Zo begint de film waarin je een mooi beeld krijgt van het bedrijf en hoe groot het eigenlijk is!

De film vertelt het verhaal van Oud London in Austerlitz, maar ook over Slot ZeistRestaurant Hermitage ook in Zeist, Grand Café Zeister BosrustGrand Bar & Brasserie Marie in Utrecht en Golfbaan Sluispolder in Alkmaar.

Via deze 3D-tour kun zelf binnenkijken. 
 
  

Oud London Horeca Groep start eigen academy voor topteam

Hoe de Oud London Horeca Groep (waaronder Hotel Restaurant Oud London in Zeist) kijkt naar vernieuwing is echt passend in deze tijd. Vernieuwen gaat niet alleen om look & feel maar juist om persoonlijk contact en daar de gast mee verwennen. Daarbij zijn goed opgeleide medewerkers onmisbaar. Tegelijkertijd maakt leren en doorgroeien het werk interessanter. Door bij de aanstelling van een medewerker regelmatig tijd in te ruimen voor het werken aan kennis en skills, wordt het een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Ricardo Eshuis, directeur van SVH, was aanwezig bij het officiële lanceermoment van de Oud London academy. Lees hier verder. 


Oud London Horeca Groep maakt vliegende start

Na de laatste lockdown beleefde de Oud London Horeca Groep een vliegende start. Het opende onlangs Grand Bar & Brasserie Marie in Utrecht en start binnenkort met de Oud London Academy. Want algemeen directeur Erik van Dijk koestert niet alleen zijn gasten, maar ook zijn personeel.
Lees verder in dit artikel (zomer 2022) van de lokale Nieuwsbode.
 

Vacatures

Hier vind je alles over de vacatures
Stuur gerust een open sollicitatie! Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met bijgevoegd jouw motivatie en CV.
Liever telefonisch contact, bel dan 0612413912.